Emelie Alm

Deep thoughts i mitten av juni.

Jag är (så,så) trött på att vänta. På att längta. På att tänka "kanske längre fram". Trött på att hoppas. På att kompromissa bort saker som är viktiga för mig. Jag är så trött på att vara besviken och låg. 

Jag är på en plats i livet när jag står i ett vägskäl. Jag behöver känna efter. Tänka. Vad vill JAG? Vad mår jag bra av och hur i sjutton vill jag leva mitt liv? Det är jobbigt men jag är samtidigt tacksam att de här känslorna och tankarna kommer nu och inte om 5 år. Eller om 20. 

Jag visualiserar och ser en mellanstor stuga i skogen som jag/vi bor i. Skogen ligger nära en lite mindre stad och man kan ta sig in med buss om man vill. Det är i mina hemmatrakter så jag kan träffa släktingar och gamla vänner när jag vill, inte bara en gång i kvartalet. Och om det blir en gång i kvartalet gör det inget heller, men chansen finns att ses oftare. Jag dricker nästan ingen alkohol längre. Bara något glas till maten någon gång ibland. Jag vill vara helt närvarande. Jag vill inte känna mig sliten eller deppig pga minnesluckor eller liknande. Odlar mycket till min egen matlagning. Utedusch för sommarhalvåret (DRÖM). En katt eller två. HARMONI. 

Det finns en annan bild också när jag visualiserar hur jag skulle vilja leva.

Jag bor i utkanten av Göteborg, Mölnlycke eller liknande. Stor och modern villa. Lever det lite mer hektiska livet men med ett betydligt mer socialt och smidigt liv. Mycket rörelse i hemmet och alltid något på gång. Förutom en eller två kvällar i veckan när vi har partner/familjekvällar. Inga skärmar och inga vänner- bara familjen. Lite mer stress men samtidigt tänker jag att man skulle kunna ha en sommarstuga som liknar det övre exemplet :P Det kanske är mer jag, hur vet man det? Men i en drömvärld skulle jag vilja prova det övre exemplet just precis nu. Det är det jag behöver nu. Men just nu får jag nöja mig med att visualisera. Meditera och visualisera. Så kan jag fånga känslan i alla fall. 

 

Sådär jag behövde bara ventilera lite i text-format. Tack för mig xD

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas