Emelie Alm

Ett halvår har gått sen sist jag skrev här och våren och sommaren har kommit!

 

För min egen skull vill jag bara flika in här och kasta upp ett bildspel uppifrån och ner från februari- idag 1 juni som minne. Det är så lätt att tycka att ett halvår bara swishar förbi men med hjälp av bilder kan man se att en ändå gjort en del saker. Varit med om saker. Lärt sig saker. Behövt gå igenom saker som är jobbiga. Upplevt positiva saker som en aldrig glömmer. Fått leva.

En liten Hilma som somnat i storkusinens famn. 

19 januari miste vi Magnus, vår morbror. Mycket av tiden därefter gick åt tankar, medlidande till de närmsta, sorg och saknad.

 

Nedan en bild från mammas 50-årsfirande. Trots att det bara gått två dagar sedan begravningen orkade mamma och hennes närmsta komma iväg och fira. Det blev trots allt väldigt lyckat. 

Har myst med katterna lite (MYCKET). 

Åkte på skidsemster till Trysil med pappa och lillebror över en långhelg onsdag-söndag. 

Stina fick kattungar!!! Livets liv blev det mellan pluggstunderna från och med att de föddes den 21 mars. Däremot har Frans (bilden över denna) gått bort i trafikolycka natten till den 5 april. Sorg igen. Att kattungarna hade kommit bara ett par veckor innan det hände var räddningen, hade inte orkat mer sorg. Även om vi saknar Frans enormt mycket blev det inte samma stora sorg som när vår första katt Lars försvann. 

Haft en galen och underbar kattkvinna på besök massa under hela våren, misstänker hon kommer gömma undan kattungarna den dagen de är levernsklara om 2 veckor.  

 

Hinner inte skriva text under alla bilderna för det börjar bli dags att röra på sig för första gången idag (kl.16.45) förutom mellan sängen och kylskåpet. Haft en riktig lat-dag men oh så skönt det har VARIT!! Samtliga katter har joinat mig, som man ser här på näst-sista bilden som är tagen någon gång mitt på dagen där.

Och just det, har ju lyckats bli klar med den där jääääääkla utbildningen. Jag är socionom och får mitt examensbevis på vår examensdag 4 juni! Lyckan och lättnaden jag känner går inte sätta ord på. Ska låta det smälta in så skriver jag ett inlägg snart igen!

Nu ut i löpspåret en tur-bästa som finns enligt mig (just nu). 

PUSS!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas