Emelie Alm

Semester, vilken bra grej alltså

Ibland gör livet tvärvändningar och något som känns bra innan kan kännas ännu bättre efter förändringen. Det är som en glömmer hur lycka och livsglädje ska kännas ibland. 

Är efter 5,5 år singel. Det var helt rätt beslut av oss då båda mår bättre och kommer må bättre av det. Så nu har jag kunnat njuta av saker som jag tycker är kul och härligt sista 3 veckorna, i totalt harmoni och lättnad på något sätt. Jag behöver nog vara själv ett tag. Och det känns bra. 

Så ett par veckor efter min examen fick vi fira examen, ett par dagar innan vi gick isär faktiskt, som att vi höll ut. 

Men det blev ett bra examensfirande som jag är tacksam över. Kommer minnas dagen med glädje, lättnad och stolthet. ÄNTLIGEN. 

Det blev salladsbuffe med olika tillbehör och senare kaffe och marängtårta till efterrätt. Allt blev så bra! Till och med vädret hade vi på vår sida!

Tillbaka till stan och jobba några dagar och midsommarfirande sedan tog jag mitt pick och pack och åkte upp mot de norra delarna i landet. Hade bokat stuga i Höga Kusten. Var det bästa jag kunde gjort och mina 3 bokade nätter blev till slut 8 nätter. Stugan låg i Ullånger som är ett litet samhälle men där allt en behövde fanns. Njöt, njöt och njöt gjorde jag. Jag kommer åka tillbaka dit. Inom en snar framtid. Har 8 etapper kvar att gå på Höga Kusten leden så det finns några mil kvar. 

Efter detta blev det ett dygn i Gävle med Matilda, ut och äta och skravla massa och sedan drog jag hemåt mot Ydre-skogarna. Där väntade grillning och filmmys med pappa och lillebror. 

Igår, lördags skulle vi på 60-årskalas men det visade sig vara ett bröllop. Världens finaste och mysigaste bröllop! Så fin stämning hela dagen/kvällen och när jag kom hem var det svårt att sova trots supertrött. Så mycket känslor!! Så tacksam. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas