Emelie Alm

Det närmar sig avresa!!

Äntligen helg va!! Så mysigt det är med höst efter den här långa och varma sommaren. Bilden ovan från förra lördagn när vi hade mussel-middag (moule frites) efter en lång jobbdag med utflykt på ett proppfullt Liseberg.

Denna helgen är vi barnvakt åt Jonathans kusinbarn så det blir spel,tacos och barnfilm ikväll. Imorgon ska vi ha trädgårdsfix med grannarna som vi delar trädgård med. Kan behövas efter den här stormen som fortfarande är här i Göteborg just nu, galet vilka krafter! :O

 

Natten till tisdag lämnar jag den här pojken ensam hemma igen :O Och katterna. Då drar vi iväg mot Landvetter jag och min uppatspartner och hoppar på ett flyg till Paris. Där ska vi chilla/äta/sova 4 h innan vi hoppar på flyget som tar oss vidare, direkt till Vietnam. Där ska vi vara tre dagar (i Ho Chi Minh, s.k. Saigon) och "landa" lite innan vi åker buss till Kambodja där vi ska påbörja vår kandidatuppsats! Spännande men helt klar mest nervöst.

 

 

 

Hittade en fin bild på en liten saknad pojk, min lillebror Zebastian som bor hemma i Ydre 25 mil från Göteborg. Två veckor efter jag kommer hem från resan ska han komma till mig och min bror här i Göteborg så ska vi ha en egen liten syskonhelg där han får bestämma vad vi ska göra hela helgen =)

Älskade lille pojk väx inte upp än.. inte riktigt än!

Nu kommer snart barnen hem här.

Hoppas du har en fin helg <3

 

22 september 2018 14:30 | Blandat |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas