Emelie Alm

Tillbaka i Sverige

OKEY. Lite så känner jag över att vara tillbaka i Sverige. Okey nu tar vi tag i det här typ. Jag längtade tillbaka till Asien ungefär i samma sekund som vi landade på Landvetter men det är bara att ta tag i livet här och hitta nya mänster. Hitta tillbaka till en vardag och fräscha upp den lite i form av träning är planen (som så många gånger förut men vi gör ett försök till). Här är lite bilder från sista dagarna som vi spenderade i Vietnam. Efter två veckor i Kambodja skulle vi nämligen flyga hem från Vietnam så vi passade på att besöka Hanoi (hvudstaden), Hoi An och Ho Chi Minh igen där vi spenderade våra allra första 4 dagar när vi kom till Asien för en månad sen. Jag kan inte fatta att jag redan varit där ibland. Det gick så sjukt sjukt fort. Vi började planera resan och kontakta personer vi ville intervjua i maj månad. Och nu är det redan novmember imorn. Känns som vi nyss började prata om det här med resan och uppsatsen. Fattar ingenting, jaja. Nu är det snart iväg til gymmet här. Provtränar en vecka gratis på ett nytt gym i stan men det lutar åt att jag kommer välja ett annat som har fler grupp-pass och även en simhall. Så är det på vägen hem också så då inbillar jag mig att jag ska gå dit oftare. Vi får väl se. Borde komma på nån straffgrej typ går jag inte av längst vägen och tränar får jag gå hem sista 2 km eller nånting. 

Den boken som är längst upp i bild här är så FANTASTISKT bra. Rekommenderar alla att läsa den. 


                                                         

Passade även på att få mig en tatuering både för tatueringsstudion hade bra rykte och det var väldigt billigt att göra där nere.

Gulligt cafe i Ho Chi Minh.

Galet galet goda drinkar på vårt sista hotell.

Galet bra pool också. 

Fina frukostar fick vi under hela resan. Massa färsk god frukt framförallt men även goda varma rätter till varje frukost.

Låter bilden tala för sig själv!

Likaså denna. 

 

Hejdå och TACK Asien. Vi älskar dig!!! Och kommer tillbaka inom en snar framtid kan jag nästan lova. 

Nu plugg här. Sedan gymmet.

Tjo!

30 oktober 2018 13:08 | Blandat |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas