Emelie Alm

Värsta pluggperioden någonsin!!

 

Alltså nu får det här vara över, snälla någon alltså..... Man ska inte klaga på plugg egentligen, det är en tillgång vi har här, men usch vad jag är trött på detta nu!!! Känns som alla gör saker runt omkring en och det enda man själv gör är att sitta vid en dator. 

På måndag ska jag och min uppsatspartner avgöra tillsammans med vår handledare om vi är redo att gå upp med vår uppsats innan jul eller om vi får vänta till januari. Det hade varit så så så skönt att bara få det överstökat. Om det så innebär att man får sitta dag och natt nu sista dagarna. Nej jag är så trött på det, tänk att få börja nya året med en avklarad C-uppsats och bara kunna förbereda sig på kommande examen och börja leta ett jobb. Det är min motivaiton just nu. Att få slappna av över jul och nyår också istället för att gå runt o va nervös hade ju inte heller varit fel. 

 

Har varit hos pappa i Ydre och skrivit några dagar nu, med mail kontakt med min uppsatspartner som är i Göteborg. Det har varit fantastiskt med lite miljöombyte, men imorn tillbaka till Göteborg. På lördag blir det ett avbrott i pluggandet för julbord på Gothia Towers. Det blir mysigt! Resten av helgen blir det att begrava huvudet i böckerna men sen på måndag hoppas jag att vi är redo att ge besked att vi kan gå upp med uppsatsen nu innan jul. Så kan man kan slippa leva med uppsatsen dygnet runt så som det varit sista månaden, på dagarna vid datorn och på nätterna i drömmarna :P  

Nu tillbaka till uppsatsen, var bara tvungen att skriva av mig lite om annat än marxistisk teori och postkolonialism... 

Okeeeeej heeeeej

 

22 november 2018 15:09 | Blandat |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas