Emelie Alm

En lugn helg mellan fyra väggar och 0 km/h

 

 

Helg helg heeeeeeelg!!! Jag och min uppsatspartner (till C-uppsats) har blivit lite grillade denna veckan då vi insett att vi ligger lite efter i processen, så det har inte blivit många timmars sömn. Plugg från tidig morgon till sen kväll. Så i helgen har vi absolut ingenting planerat jag och Jonathan. Igår va vi ute på en egen liten aw på ett taco-ställe och sedan gick vi vidare och tog ett par öl på Andra Lång innan vi tog kväll (vid kl22)! Sovmorgon idag och sedan vi vaknade har vi bara hållt oss hemmakring med våra håriga bebisar =) Inte rört många knop men det behövdes.

Nu har jag parkerat mig i soffan och ska sitta här och läsa några av alla böcker jag har lånat på bibblan. Hehe fick lite bok mani pga rent trotsbeteende för att inte ha bara kurslitteratur hemma så har nu 6 andra böcker här hemma jag borde läsa på 3 veckor, så atte bara att sätta igång! Extra märkligt blir det ju iom att jag borde läsa kurslitteratur varje ledig stund jag har men, trotsar totalt och sätter mig här med Agneta Sjödin istället, mycket trevligare =) 

 

 

 

 

Och som vanligt går det ju inte att göra bilderna minder så..ja!

 

Förra var min 12 åriga lillebror här i Göteborg och jag och vår andra bror ordnade en minnesvärd helg för honom (och för oss själva!). Den helgen lever jag på länge, vi hade bara kul och gjorde saker hela tiden. Han fick det i en julklapp av oss för ett par år sedan och äntligen kände han och vi att han var gammal nog att åka tåg hit själv =) Grymt verkligen.

 

10 november 2018 18:25 | Blandat |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas