Emelie Alm

HEEEEELLLGGGGG!!!

Ovan gårdagens chill med Stina. Gris-Stina som vi kallar henne, egentligen utan anledning det passar henne bara så bra, hon är lika söt som en liten rund gris!

Sitter på tåget hem från Falköping nu. Tog mig friheten att gå lite tidigare idag då min handledare är sjuk och det enda jag hade kvar att göra var att skriva på en skrivuppgift. Det får bli en annan dag det! SOLEN SKINER UTE!!! Kan inte samla mina tankar och bestämma mig för vad jag vill göra:

 

  • Ut och springa

  • Sitta på balkongen och läsa

  • Sätta mig på bryggan med en kopp kaffe

  • Styra direkt mot en uteservering

 

Funderar på att få ihop en liten mix av allt på något sätt. Ska i alla fall ta ett glas med Hanne någonstans och jag hoppas det blir i solen på en uteservering! Behöver det så mycket!!

 

Det blir en hel del jobb i helgen, lördag 7-16, söndag 6-16, men har ändå en sån där härlig fredagskänsla i kroppen. Kan vara tack vare sushin och fantan jag precis tryckt i mig. Ingen vardag för en student att äta sushi. Speciellt inte en PRAKTISRERANDE student som knappt jobbar något och samtidigt sparar ihop till en lägenhetsinsats. Idag ska vi i alla fall ha telefonmöte med banken och förhoppningsvis har vi ett lånelöfte innan helgen… om vi får fingrarna ur.. Gillar inte sånt här.. med siffror och allt. På måndag har vi vår andra visning inplanerad! Verkar dock som att priserna börjar ta fart uppåt snart igen så är det någon gång vi ska slå till är det nog fasiken nu! Håll tummarna för oss!!

 

Igår hade jag tidernas mest chilla dag. Gjorde absolut ingenting och hade planer på motsatsen- hade massor att göra. Sket i allt tydligen! Men Jonathan sa att jag nog behövde just att inte göra någonting och det kan jag inte annat än att hålla med om.

Till höger i bild här ovan har vi gårdagens middag; risotto med lax med lite soyasmör över. Så glad att mannen orkade laga mat för det gjorde såklart inte jag, jag orkade som sagt ingentng av det planlagda igår. Ikväll ska vi i alla fall hjälpas åt att laga maten är planen! Det blir hemmalagad lyx-pizza! Kikade in i kylen igår och av ingredienserna att dömma blir det gottgottgoooott. Skickar upp en bild här senare =)

 

Trevlig helg! <3

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas