Emelie Alm

Såhär ska man ha det, när man har det som sämst!

Dessa soliga dagar alltså.... helt underbart ju.

Sushi i Fiskebäck förra söndagen med lillebror. Värre söndagar har man allt upplevt! Hade gärna spenderat varje söndag på den där kullen vid Ganlet badplats.

Fredagskänsla förra fredagen, 4 maj, fångad på bild!

 

 

Glass i solen med söt handledare på praktiken i onsdags.

 

Från fredagens löp/powerwalk-mil.

 

Lillebybadet.

 

 

Chill-Stina igår söndag.

 

Bild på två klasskompisar som visar ganska bra på hur kommande veckan känns. Fullproppad!

I torsdags (1 maj) hade vi grillkväll i nya lägenheten. Trivs så bra hemma nu så vill bara vara där hela tiden! På fredagen åkte jag och Nikki, en vän från Oslo, till norra skärgården och badade och solade. Vi hittade en egen liten strand och njöt gärnet där med rester från grillningen och tranbärsjuice. När vi kom hem drog vi iväg på löptur/powerwalk i kvällssolen. Såg massa djur; får, strutsar, rådjur och svanar.. Så härligt att bo nära djur och natur. Middag hemma och ett glas vin innan vi åkte in en tur till stan och intog takterassen på John Scotts. En riktig livsnjutar-dag. En sådan dag och känsla genom hela dagen som jag aldrig glömmer.

Igår hade jag och en klasskompis planeringsdag hemma i vår trädgård.... bara att kunna säga "vår trädgård"?! INTE van vid detta! Har nog aldrig haft ett boende med trädgård innan... nej sist var när jag bodde i Eksjö 2009! Vi ska eventuellt göra utlandsstudier under ett par månaders tid nu i höst. Allt beror på om vi hinner skicka in material nog för att kunna få ett stipendie för detta som kallas MFS.

Vi måste skicka in det imorgon, senast onsdag. Nu är jag strax framme i Falköping. Ett par stödsamtal står på agendan nu på förmiddagen sedan styr vi mot kuratorsträff i Skövde.

Ha en fin dag <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas