Emelie Alm

Sjukstuga, kattspam och livet

 

 

 

 

 

 

När vår semester det här året äntligen kom hände det här.. vår lilla Stina har fått ett öga skadat efter lek med brorsan. Sista dagarna har vi tillbringat på djursjukhuset Blå Stjärnan här i Göteborg varvat med hemma i sängen. Då ögat var så pass illa att vi behövde skicka henne direkt på operation fick vi ta jobbiga beslut på väldgt kort tid. Trots det tror jag vi valde rätt =) Vi gick från att undra om hon ens skulle klara sig till att nu ett par dagar efteråt ser vi till och med ett näst intill friskt öga mellan alla blinkingar där hon blev riven av Frans klo. Pupillen i det skadade ögat kommer inte vara helt jämn men hon kommer kunna se på ögat säger de. Trots ovanlig skada och komplicerad operation ska det alltså bi ganska bra ändå. Hon har ont och är låg men får smärtstillande, äter, dricker och sover bra. Återbesök om tre dagar. Då hoppas vi stygnen i ögat gjort sitt och att de skadade hinnorna i hennes öga växer ihop som de ska. Regnbågshinnan får inte ha växt ihop med hornhinnan.. håll tummarna för oss =)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hon har blivit rakad runt ögat och de har klippt bort både ögonfransar och morrhår på lilla snuppan. Så duktiga veterinärer, evigt tacksam att de kunde hjälpa oss.

 

 

 

 

Slänger till sist in en bild från Chrilles födelsedagsmiddag förra söndagen, mest för att karln är så söt på den!! Vi bjöd Chrille på mat och dryck på Toso, dit vill man tillbaka! Vilken mat!

Nu har jag snart gjort mitt som kattmamma och imorn drar jag på semester, sambon blir hemma med Stina. Tur att han hade semester nu annars hade jag inte kunnat åka iväg. Semester med sambon blir det till helgen och efterföljande vecka. Om det blir hemma eller någon annanstans får vi se beroende på Stinas mående. Sån himla tur att detta hände när vi var klara med allt jobb denna sommaren.. vet inte hur man hade löst det annars. Vi hade ett par dagar ledigt hemma i Ydre i alla fall innan olyckan. Vi hann träffa en barndomsvän till mig och hennes nyfödda dotter och vi hann hänga en eftermiddag hos "big-me" i Aneby =) Fikade i solen och hängde med hennes ybersöta pojkar innan det var dags att åka och kolla på när Zebastian skulle spela fotbollsmatch =) Jonathan smälte av Emils (1,5 år gammal) sockersöta leende =)

Dags att packa stora väskan här nu! Imorgon bitti kl 05 är de dags att hoppa på tåget mot Eksjö! Där ifrån åker jag och Becka bil mot Gotland för några dagars camping och bil-sightseing! Detta har jag längtat efter =) 

19 augusti 2018 15:03 | Blandat |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas