Emelie Alm

Påskhelgen och veckan som var!

 

 

Glömde visa hur pizzan blev förra helgen- här ovanför är en bild! Ena halvan med tryffelsalami, lök, ost, jalapenos och champinjoner. Andra halvan med ost, lök, getost, valnötter och honung. Smarr!

 

 

ÅH vilken skön vecka och helg det har varit! Hemmaplugg onsdag och torsdag. Torsdagskvällen åkte vi till min sambos familj i Lanna, lite utanför Örebro. När vi kom fram blev det sen middag och ett glas vin. Katterna gick inspektionsrunda och såg ut att känna sig som hemma efter bara ett par minuter. Karin och Jonas har nyss blivit färdiga med ett nytt badrum till så vi (och katternaJ) fick eget badrum under hela helgen, en liten detalj som blev så skönt när man ändå är där några dagar så man slipper gå på varandra. På fredagen var vi iväg till deras grannar och tittade på små kalvar och hästar och allt vad de hade. Så fint där. Drömde lite. På kvällen var vi bjudna på middag hos Jonathans syster inne i Örebro. Mysigt och gott. Blev en tidig kväll då vi blivit pensionärer på senare dagar :P Ok några år sen nu så ingen nyhet.

 

 

På lördagen var vi bjudna på påskmiddag hos Karins syster i Nora men vi åkte dit lite innan så vi hann med en runda i den lilla staden. Vilken idyll! Hade sån tur med vädret också, faktiskt hela helgen, så var riktigt fint. Det blev en lugn kväll md film och gooodis. På söndagen gick vi en lång promenad allesammans sedan var det dags att åka hem. Härlig helg men det var också skönt att komma hem. I måndags (igår) storhandlade och storstädade vi och möblerade om en del. Skönt med lite vår-uppfräschning. Vi flyttar om en månad men det förtränger vi ett tag till ;) Speciellt med tanke på att vi inte har något nytt boende än… lite trött blir man men som sagt vi förtränger det så gott det går några dagar till. Förutom att vi söker några boenden/dag.

 

 

På väg till praktiken i Falköping nu, vecka 12 av 20. Måste medge att de tidiga mornarna börjar bli lite tradiga nu… Ska bli skönt att sommarjobba några kilometer från där en bor och gå upp normala tider igen i sommar. Försöker att njuta av fördelarna med praktiken dock. Lite plugg och helt lediga kvällar är inte fel.

 

Ha en awesome vecka ni som läser!!

 

 

KRAM!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas