Emelie Alm

Måndag, blandade känslor och flytt

Denna måndagen känns mycket bättre än förra (hittils, klockan är 06.34) haha! Blev sjuk i tisdags dock så varit hemma och bara tagit det lugnt och försökt bli helt frisk så nu blir det skönt att komma igång igen! För det första kan jag säga att det här med Avicii är ju för jävligt? Hur kan någon som är så öppen om sin psykiska och fysiska ohälsa INTE FÅ RÄTT HJÄLP?! Helt jävla sinnessjukt. Har varit så ledsen och illa berörd över detta i helgen och har tänkt på hans familj framförallt. Såg dokumentären "True Stories" på svtplay i fredags kväll och man blev ju inte direkt gladare av att se den. Slag rakt in i hjärtat. Fick ta pauser i filmen för att orka. Fick TA PAUSER för att bara SE några sekunder av det liv han blivit pushad att leva. I 8 ÅR. Det klarar man inte. När han till slut säger ifrån och är tydlig med hur han mår fortsätter bokningsmanager och manager pusha på lika mycket som innan? Usch. Hemska människor som bara ser folk som objekt som drar in pengar åt dem. Ingenting kan få tillbaka honom igen. Om detta ska föra något gott med sig tänker jag att vi återigen blir påminda om att diskussionerna och kunskapen kring psykisk ohälsa behöver öka ännu mer. Det kan rädda så många av dessa liv. Att rädda människor från att ta sitt liv är inget lätt kan jag tänka mig, men det går vill jag tro på, bara man hittar rätt verktyg och inte är rädd för att använda dessa. Avicii, du lämnar ett enormt tomrum efter dig och jag hoppas innerligt att du blir behandlad bättre, och lyssnad på, där du befinner dig nu. (Korr.) Jag kom på nu, lite i efterhand, att vi faktisk inte vet dödsorsak än. Lite okritiskt av mig att bara anta det men det lutar ju åt det hållet.

 

Veckan hemma såg ut såhär en dag. En karl som höll mig sällskap i sjuksängen. Uppskattat! Uppskattat var även när katterna turades om att trösta genom att lägga sig nära, nära :D

 

Igår kväll (söndag) gjorde vi Ikea! Köpte lite smågrejjer och så har vi sett ut skrivbord,kontorsstolar, avlastningsbord och soffa som vi ska köpa nästa helg nör pappa kommer och hjälper oss med sista grejjerna till nya lägenheten!

Stina i lördags när hon festade till det lite.

I torsdags kväll. Var egentligen sjuk fortfarande här men var tvungen att komma ut och jag tänkte att en liten IPA kan väl inte skada? Och lika sant som det var sagt, på freagen var jag nästan helt frisk igen ;) Måste varit den där IPAn.

I fredags förmiddag träffade jag en klasskompis på stan och kunde gå klädd i shorts och linne! Kanske inte så smart när man precis varit sjuk men var tvungen. Blåste inget heller vilket inte händer!? Inte i Göteborg i alla fall.

Annars i helgen har vi packat, packat och packat. Hade ett kortare pass på jobbet i fredags kväll. Igår körde vi 4 lass med saker til nya lägenheten. Vi har flyttat det mesta nu, förutom det vi använder dagligen och mat typ. Vi får nya sängen levererad på tisdag förhoppningsvis och i så fall flyttar vi den dagen! IMORGON ALLTSÅ?! Guuuuuud!

Den här vecka kan inte bli annat än TOP!

Hoppas alla får en fin vecka!!

KRAM

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas