Emelie Alm

Blue monday

 

 

Dimmig, grådaskig och trött dag idag. Är långt ifrån i toppform idag efter den här jobbhelgen.. Men försöker göra så gott det går på praktiken. Bara APT, egenstudier och sedan en NP- skola på schemat idag. Inget ansträngande då jag bara hänger med på ett hörn på den sistnämna delen. Ikväll blir det sängen senast kl 19.30!

Är helt kaputt slut. Men samtidigt glad för en bra helg på jobb! Jag hade min helg emellan passen. För ovanlighetens skull fanns det ork till det xD

I fredags fick vi träffa våra nya grannar, de bor i ett kollektiv, vägg i vägg med vår lägenhet. De som äger våra boenden samt ett annat kollektiv med lägenhet under, bjöd på grillfest =) Så sjukt trevligt av dem att göra det, det var guld värt för oss att få träffa både dem och de andra som vi ändå kommer bo så nära nu. Mycket nöjd över kvällen men vi åkte hem redan strax efter 22 för att orka upp på lördagen.Kan det vara så att man gått och lärt sig ett nytt sätt att "festa" på?! Det GÅR att bara ta ett par glas och sen gå hem hyffsat tidigt. Man behöver inte gå all in och känna sig överkörd av något dagen efter.

 

 

 

Nu vill jag i alla fall bara flytta in med en gång. Vi får tillträde till lägenheten nu på lördag (21/4) och vi ska börja flytta in lite redan på söndagen! Hade gärna börjat redan på lördagen såklart men då ska karln jobba så ja, får tagga ner lite.

Slänger upp bilder på lägenheten här på fredag! Då ska vi åka dit för att ta mått och skriva kontrakt.

I veckan händer inget speciellt, får fokusera på att orka upp 4.30 varje dag till att börja med så börjar känna att det blir ett riktigt äta-sova-jobba- liv den här veckan. I alla fall fram till fredag. Det går fort och så länge man fokuserar på här och nu brukar det gå bra ändå. Lunchen slut nu, ciao ciao!

Från provningen i torsdags:

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas