Emelie Alm

Harmoni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trots att det är mycket att stå i känner jag ett så himla skönt lugn. Harmoni rakt igenom och jag kan typ inte bli stressad, det är en känsla av att man vunnit något!! Vinst mot stressen och tröttheten! Sista dagarna har varit lagom mycket i både skolan och på jobbet. Hade gärna tackat ja till fler av jobbpassen jag bir tillfrågad men har en hemtenta som inte tillåter mig. Har egentligen inte tid att sitta här och skriva men jag kör lite på det här "jag-skriver-när-jag-har-lust-och-får-ingen-panik-konceptet". Jag vet inte om det finns något sådant men tror många känner igen sig väl i den känslan!

Förra helgen var jag ute på fredagen och ja det kanske förstörde hela lördagen men det var så härligt att komma ut och dansa lite. Mådde himla bra av det psykiskt i alla fall förutom tröttheten så det var värt det!

Vi lyxade till med tacokväll i onsdags och nu i helgen har jag varit i Halmstad en sväng. Min lillebror Zebastian hade hockeycup och övrig tid hade jag kvalitetshäng med pappa. Och åh vilken mysig stad! Har bara varit där en eller två gånger tidigare och jag kommer inte ihåg så mycket av de gångerna men åh fick en himla bra känsla av staden. Liten mysig stad med ett lugn vilande över sig =) Har jag blivit helt tokig i just lugn?! Ja jag tror det! Älskar lugn!!

Nej nu ska jag lugnt och fint skriva lite på uppsatsen här, känner att det kan bli skönt och få lite gjort innan läggdags =) Godnatt <3

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas